Ja nii ta läkski

Pidulikult riides kooli puhulMehisel algas 1. septembril uus elujärk – koolilapse elu. Mehis on nüüdest ametlikult Tartu Kristliku Põhikooli 1. klassi õpilane.

Tegelikult on Mehis juba eelmisest aastast selles koolis juba eelmisel õppeaastal käinud – siis küll eelkoolis. Aga nüüd siis päris kool ja iga päev tunnid ja puha.

Avaaktus toimus koos 9. klassi õpilastega – nagu ikka tavaks, juhatavad üheksandikud esimese klassi juntsusid avaaktusele. Õetaja kõndis kellukesega ees ja sellele järgnes ilus aktus. Külalisi oli päris palju arvestades, et esimesse klassi läks kuus last.

Meile täitsa meeldib, et on selline väike klass – nii saavad lapsed rohkem õpetaja tähelepanu ja ehk tuleb tarkustki sedasi rohkem. 😉

Augustis sai mehise tubagi ringi tehtud – nüüd on see rohkem koolilapselik – kirjutuslaud, tool, uus raamaturiiul ja riidekapp sai muretsetud. Lisaks siis palju kooliasju alustades ranitsast ja lõpetades vihikutega (mille kohta õpetaja avapäeval ütles, et kohe pole mõtet veel osta, küllap hiljem ta ütleb ;-)).

Mehise klass

Mehis ise arvas avaaktuse kohta, et eriti ei tea, kuidas meeldib, sest oli ju ainult pidulik osa ning kooli kui sellist ju polnudki. Tänaseks päevaks on ta siiski juba tunnistanud, et tegelikult talle koolis ikka meeldib küll.

Mehise galerii sai täiendatud augustikuiste ja avaaktuse piltidega, mis nähtavad siin.

Avaaktusel tehtud video on (varsti) nähtav ainult valitud seltskonnale 😉